De beste keuze

Eind deze maand ben ik alweer een jaar lid van de Aar. Het jaar is werkelijk voorbij gevlogen.

Dit bericht is geplaatst op 16-10-2017

En ik kan ook met volle overtuiging zeggen dat het de beste keuze was die ik kon maken. Was het een makkelijke keuze? NEE, zeker niet. Het was de meest onlogische keuze om te maken. Maar God had duidelijk gesproken dat het tijd was om afscheid te nemen van mijn oude kerk en te gaan meebouwen aan de Aar.

In de periode dat God dat tegen mij sprak, ging het niet heel erg goed met mij. Ik was overspannen en vond het niet makkelijk om in die situatie keuzes te moeten maken. Het was al een opgave om te kiezen wat ik zou aantrekken die dag, dus even naar God luisteren en mijn leven omgooien, was helemaal een dingetje. ;)
Mijn gevoel en omstandigheden zaten nog niet helemaal op het hetzelfde niveau van God. Maar ondanks de storm om mij heen, besloot ik dwars tegen mijn gevoel en omstandigheden naar God te luisteren.

En ik kan niet anders zeggen dan: Het is de beste keuze geweest! Het is een jaar vol van groei, herstel en uit mijn comfort zone stappen geworden. Zo ben ik volledig herstelt, word ik uitgedaagd in mijn relatie met God en ontdek ik nieuwe talenten. Zo heb ik voor het eerst mogen preken, wat een onwijs toffe ervaring was en ook zeker niet de laatste keer gaat zijn.

De Aar is een kerk waar ik volledig mijzelf kan zijn, waar mensen oprecht geïnteresseerd zijn en waar ik word gewaardeerd om wie ik ben en niet om wat ik doe.
En ja, het kost mij wat meer reistijd. Maar dat is het absoluut waard.
Waar ik eerst twijfels had of het wel een goede keuze was, ben ik nu God alleen maar dankbaar dat Hij zo duidelijk sprak.

Het was en is de beste keuze die ik heb kunnen maken!

- Marloes