Nooit te laat om weer te beginnen

Laatst las ik een interessant artikel op Frankwatching.com over bloggen in 2020. Als kerk zijn we een aantal jaar geleden fanatiek begonnen met het schrijven van blogs, over allerlei onderwerpen die binnen de kerk spelen.

Dit bericht is geplaatst op 10-02-2020
Maar na verloop van tijd zakte de inspiratie (en tijd) een beetje in en verschenen er geen blogs meer. Instagram stories en blogs kwamen toen ook meer in opkomst en vroeg ik mij af of bloggen nog wel van deze tijd was.
Totdat ik het artikel las over bloggen in 2020. De auteur van dat artikel stelde dezelfde vraag en het antwoord verraste mij enigszins. Want ja, bloggen past echt nog wel in 2020. Niet iedereen vindt het fijn om naar video's te kijken of te luisteren naar een podcast. Ik herken dat wel. Vaak lees ik blogs in de trein en op het moment dat er alleen een video of podcast beschikbaar is, haak ik af.
Dus hierbij de belofte dat je met regelmaat weer een nieuwe blog kan lezen over allerlei onderwerpen rondom God, de kerk en het leven. En mocht je nou een brandende vraag of onderwerp hebben? Laat het ons weten en wie weet schrijven we er een blog over.

Tot de volgende blog!