Geef je immuunsysteem een boost

We zitten in een periode van een zogenaamde "intelligent lockdown". Hierdoor is thuiswerken de nieuwe norm, zijn sportclubs gesloten, alle evenementen afgelast en is de maatschappij nagenoeg tot stilstand gekomen. En wat is de reden?

Dit bericht is geplaatst op 01-05-2020

Er is begin van dit jaar een nieuw virus opgedoken in China met de naam Corona dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Dit virus zorgt niet alleen voor griepachtige verschijnselen, maar kan ook luchtweg infectie tot gevolg hebben. Dit virus is inmiddels een wereldwijd probleem, zodat er sprake is van een pandemie. Heel veel mensen komen op de intensive care terecht en wereldwijd zijn er al tienduizenden mensen aan dit coronavirus overleden.
Tot op vandaag is er geen vaccin en van veel mensen lijkt het immuunsysteem niet opgewassen te zijn tegen dit nieuwe virus.

Hoe goed is het dan om te midden van deze omstandigheden een kind van God te zijn. Jij kunt namelijk direct invloed uitoefenen op je immuunsysteem. De bijbel laat je zien wat je in tijden als deze kunt doen om gevrijwaard te blijven van ziekte. 1 Korinthe 14:4 zegt het volgende:
Wie in een andere taal spreekt, bouwt zichzelf op, maar wie profeteert, bouwt de gemeente op.
Tongentaal, want daar gaat het hier over, zorgt ervoor dat jij jezelf "opbouwt" en laten we eens kijken wat dit opbouwen inhoudt.

Aan de Oral Roberts University hebben ze onderzoek gedaan naar het effect van tongentaal en wat blijkt? Wanneer je bidt of spreekt in tongen worden er twee chemische stoffen in je lichaam afgescheiden die je immuunsysteem met 35-40% vergroten. Hoe gaaf is dat!
Met andere woorden, bidden in de geest is direct van invloed op jouw lichamelijke conditie en met name jouw immuunsysteem.
Daarom is het goed om dagelijks in tongen te bidden en jezelf zo te wapenen tegen de invloeden van welk virus dan ook.


Be blessed.