Juiste proporties

Eén van de uitdagingen waar wij als kinderen van God mee te maken hebben is om alles in de juiste proporties te zien. God hééft ons in Zijn grote genade alles al overvloedig geschonken. Maar ondanks dat kan een gebrek dat is ontstaan ons zo in beslag nemen, dat we niets anders meer kunnen zien. Als je bijvoorbeeld ziek bent en je hebt van de dokter te horen gekregen "U moet maar met deze pijn leren leven" dan kun je soms aan niets anders meer denken. Zelfs wanneer je voor je laat bidden voor genezing, klinken de woorden van de dokter nog na in je oren.

Dit bericht is geplaatst op 01-07-2019
De remedie daartegen is het Woord van God. In Johannes 10:10 staat de volgende tekst:
De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.
Jezus is voor ons gestorven, zodat wij overvloed kunnen hebben op ieder gebied waar gebrek is. Als je dus ziek bent is het belangrijk om te begrijpen, dat Jezus je niet net genoeg genezen heeft, maar dat er een overvloed van gezondheid beschikbaar is voor jou. Wanneer je daarmee jouw denken vult en dan in geloof bidt zal elke ziekte en alle pijn moeten verdwijnen in Jezus naam. Ik wens jou leven en overvloed toe in Jezus naam.